Access consciousness tehnika, ki ponuja radosten pogled na življenje

Lahko bi rekla, da se skoraj vsakemu v življenju zgodi, da ne več kako točno naprej, kje najti dobro voljo in motivacijo, kako se ne razjeziti za vsako malenkost ampak sprejemati lepote življenja radostno in mirno. In takrat vsakemu priporočam access consciousness, ki je zagotovo tehnika ki ponuja drugačen pogled na dogajanje v življenju. S uporabo te tehnike sem seznanila že kar veliko ljudi in povem vam, da je access consciousness za tiste, ki so res pripravljeni nekaj spremeniti na sebi, zelo uporabno orodje. Sam sem se s em spoznala kar pred nekaj leti in vsake toliko se še vedno udeležim kakšne ure in osvežim pogled na življenje.

Tako sem na individualno delavnico k znani slovenski terapevtki usmerila tudi mojo sodelavko, ki je menila, da mora nekaj narediti na področju osebne rasti. Med danimi možnostmi se je odločila se je za access consciousness delavnico, ki je napovedala da bo iz nje prišla bolj kreativna, z veliko mero ustvarjalne poti in tako spremenjena, da bo funkcionirala skrbno in odločno v vsakdanjem življenju. 

Access consciousness tehnika, ki ponuja radosten pogled na življenje

Kot mi je povedala ko se je vrnila s svoje prve delavnice, gre za popolnoma drugačno tehniko opolnomočenja, kot jih je poznala do sedaj. Prvi, da ji je všeč ker ne gre za učenje novih veščin ampak je tehnika access consciousness enostavno prepoznati v sebi vedenje, ki je primerno in uporabno, da mu lahko sledimo z lahkoto, ker smo v osnovi nekje v sebi vedeli da je tako prav in mogoče, vendar nismo našli moči in poti, da bi to storili.  

Še po nekaj urah udejstvovanja na access consciousness delavnicah je postala oseba, ki je sprejemala življenje zabavno in radoživo, oseba ki je živela veličastno in radostno in z veliko lahkotnostjo uresničevala vse zastavljene cilje. Povem vam, ad je bilo po novem prav prijetno delati z njo, saj je iz zadrte in tečne gospe postala prava mojstrica ustvarjanja dobre energije v naši pisarni.