Click – meni vašega življenja kontrolirate vi

Kdo vam kroji življenje ? Bog, usoda, šef, nezemljani itd itd itd. Ko iščemo odgovor na to vprašanje, pa bi se morali zavedati, da je odgovor zelo preprost. Vaše življenje vam kroji prav tisti človek, s katerim si zjutraj umivate zobe ( v ogledalu ). In če bi si sami krojili usodo .. zakaj si potem ne bi preprosto prikrojili velikega dobitka na loteriji in si tako polepšali tega zdaj določasnega, napornega in utrujajočega življenja.

Zato ker večina ljudi ni pripravljena na tako življenje, in prav iz tega razloga se stvari dogajajo kakor se dogajajo. Naši možgani se raje kot na pozitivno osredotočajo na negativno, saj je  glavna naloga možganov skenirati okolico in iskati nevarnosti, katerim bi se nato lahko telo izognilo.

In nato se zgodi BUM… prav tako kakor v filmu Click, tiste male vsakdanje stvari nam predstavljajo ovire in zato raje lovimo tiste velike stvari, ki smo jih že skoraj ujeli, ampak povišica v službi ni tako blizu, namesto 2 mesecev nanjo čakamo tudi po par let. Seveda pa življenje poleti mimo nas brez, da bi nanj konkretno vplivali.

Zato recite vsakdanji noriji STOP. Uživajte v malih stvareh, uživajte v življenju in živite za vaš veliki cilj.

Vsi Veliki cilji se uresničijo z malimi koraki.